Kom in beweging voor een ander!

dinsdag 10 september 2024

Op woensdag 18 september begint de Vitaliteitsmaand. We dagen je uit om een maand lang in actie te komen voor een goed doel. Door mee te doen, zorg je niet alleen goed voor jezelf, maar steun je ook iemand die het hard nodig heeft! 

Hoe kan je dit doen? 

Via een app verzamel je fitcoins door verschillende opdrachten te doen die bijdragen aan je fysieke en mentale fitheid. Voor elke stap die je letterlijk en figuurlijk zet, gaat er een bijdrage naar drie goede doelen in Nijmegen: Huis van CompassieQuiet en Vincentius. Deze organisaties helpen mensen in Nijmegen die het moeilijk hebben. 

Meedoen! 

De zes kernpartners van ons netwerk (HAN, Gemeente Nijmegen, ROC, RU, GGD en Radboudumc) hebben gezamenlijk 450 plekken afgekocht. Dat betekent dat alle medewerkers binnen deze organisaties zich kunnen aanmelden via deze link (wees er snel bij want vol is vol).

Werk je bij een andere organisatie dan bovengenoemenden dan kan je uiteraard ook mee doen! Dat doe je door zelf (of je organisatie) 25EUR te doneren. Hiermee krijg je toegang tot de app. Door het vrijspelen van de fitcoins doneer je aan de goede doelen. Schrijf je hier in om deel te nemen. 

En het is nog leuker om samen actief te zijn, dus moedig je collega’s ook aan om mee te doen!

Hier vind je meer informatie over de Vitaliteitsmaand 2024.

drie posters van de goede doelen, met foto's van vrijwilligers die aan het werk zijn voor het goede doel

Voel jij ook die behoefte om Nijmegen groener en gezonder te maken?